söndag 19 augusti 2007

Aten

V kom med farjan! dock inte som vi hade tankt oss, kom pa trodde vi skulle fa nagot enkelt nogon solstol eller likande, allt vi fick var ett ett sten hard golv, som blev stekhett nar solen lyste pa det. men men battre an inget o vi hade inte mycket val. men borja snacka me nagra australiensare som hade en hytt och dessutom en sang for mycket, svart val att kno i en skon sang me karin eller ett stenhart golv ute pa dack, sagt o gjort vi flytade in till dem. hangt me dem anda tills igar kvall da vi kom hit till aten o skulle hitta nagonstans att sova, inte lika latt denna gangen.. slutade me att killarna tog in pa ett svindyrt hotell vi nojde oss me gatan.. efter bara suttit dar en lite stund kommmer de forbi tva greker o fragar om vi vill me till en bar, vi tackar artigt nej... efter en stund kommer de tillbaka med blommor, vatten o varsin ol till oss.. hahah dessa greker.. men de var battre an att bara sitta vaken hela natten..

nu funderar vi pa att aka ut till de grekiska oarna, men far se hur de blir.. d blir som de blir de ar inget o gora at.. =)

om jag klagat pa varmen forut sa vet jag inte va jag ska saga nu, nar vi kom i gar kvall vid 11 tiden var de 32 grader.. vill inte veta hur varmt de kommer bli idag..

hoppas allt ar bra hemma, beratta garna vad ni har for er, sa kul o hora av er!
ha de fint! kramar