tisdag 27 november 2007

Bildextra

Idag skulle jag jobbat, men icke var på sjukhuset istället.. jag är prickig. Jätte prickig och jätte kliig. Jätte jobbigt och jätte fult. Man trodde det var vattenkoppor men de har ja redan haft så icke. Men ja fick klådstillande medecin så får ja vänta o se vad som händer...

I Söndags var ja på hotellet och rev ner en vägg, det var kul. Var helt vit, allt var helt vitt. Gick inte att se genom lufte men att stå där o slå med en kofot på väggen var terapi. Alla borde få riva väggar. Kul.
























Sen har jag varit på Personalfest emd Ica där ja o Emelie bakade en väldigt fin tårta. Bar de av till Uddevalla till Mortens, tre rätters och underhållning. Pinsamheter. men trevligt, mycket trevligt.


Sen får ni lite uppdateringsbilder från Undersköna Skottland och våra bravader.



































































































































































































































































Som ni ser var Skottland ett land som hade det mesta, fusk muffinssmet som blev jätte goda, trots våra expriment. Fint landskap med både vatten, skog, grönakullar, öar och får. De har cafér med Choklad och pubar med öl. De har helsvensk men halvgalen befolkning. De har high school musical. De har söta röda telefonkiosker. Det finns ett slott där jag sov. Det finnes mycket. Mycket trevligt.